Onze diensten

Klein Grondverzet
Voor kleinere projecten zoals het voorbereiden van tuinen, het uitgraven van vijvers of het egaliseren van terreinen, biedt ons team deskundige diensten voor klein grondverzet. Onze compacte en moderne machines zorgen ervoor dat we efficiënt en nauwkeurig kunnen werken, zelfs op moeilijk bereikbare plekken.


Groot Grondverzet
Voor grotere bouw- en infrastructuurprojecten hebben wij uitgebreide diensten voor groot grondverzet. Of het nu gaat om het uitgraven van funderingen, het verplaatsen van grote hoeveelheden aarde of het voorbereiden van terreinen voor bouwactiviteiten, wij beschikken over de juiste apparatuur en ervaren machinisten om de klus snel en effectief te klaren.


Machinaal Inzaaien van gazon en bloemenmengsels
Een mooi gazon of een kleurrijk bloemenveld begint met professioneel inzaaien. Met onze gespecialiseerde machines kunnen we grote en kleine oppervlakken efficiënt en gelijkmatig inzaaien. Of het nu gaat om een strak gazon voor uw achtertuin of een weelderig bloemenmengsel voor een park, wij zorgen voor een prachtig en duurzaam resultaat.


Sloopwerk
Onze sloopdiensten zijn perfect voor zowel kleine als grote projecten. Van het slopen van oude schuren en garages tot grotere gebouwen, wij zorgen voor een veilige en verantwoorde verwijdering van alle sloopmaterialen. Ons team is goed getraind en uitgerust met de nieuwste technologieën om elk sloopproject efficiënt en milieuvriendelijk uit te voeren.


Straatwerk
Straatwerk is een van onze specialiteiten. Wij leggen opritten, paden, terrassen en parkeerplaatsen met de grootste zorg en precisie. Of u nu kiest voor klinkers, tegels of natuursteen, wij zorgen voor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke bestrating die perfect past bij uw wensen en de omgeving.


Leveren van diverse soorten bestrating
Wij bieden een breed assortiment bestratingsmaterialen, variërend van betonklinkers tot natuursteen en keramische tegels. Ons uitgebreide aanbod stelt ons in staat om aan al uw bestratingsbehoeften te voldoen, ongeacht de stijl of het type project. Wij leveren materialen van hoge kwaliteit die zowel functioneel als decoratief zijn.


Tuinaanleg en tuinrenovatie
Wij helpen u bij het realiseren van uw droomtuin, van ontwerp tot voltooiing. Of het nu gaat om een compleet nieuwe tuinaanleg of een renovatie van uw bestaande tuin, wij bieden creatieve en praktische oplossingen die uw buitenruimte transformeren. Onze diensten omvatten beplanting, aanleg van gazons, installatie van bestrating en meer.


Leveren en plaatsen van keerwanden
Keerwanden zijn essentieel voor het creëren van niveauverschillen en het stabiliseren van hellingen in uw tuin of bouwproject. Wij leveren en plaatsen keerwanden van verschillende materialen en maten, afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze oplossingen zijn zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk, en dragen bij aan de structuur en uitstraling van uw buitenruimte.


Leveren en plaatsen van afrastering
Voor de beveiliging en afbakening van uw terrein bieden wij diverse afrasteringsoplossingen. Van traditionele hekwerken tot moderne schuttingen, wij leveren en installeren afrasteringen die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de esthetiek van uw buitenruimte. Onze afrasteringsdiensten zijn perfect voor tuinen, erven en commerciële terreinen.


Leveren van diverse soorten zand, grond, grind en split
Voor al uw bouw- en tuinprojecten bieden wij hoogwaardige materialen zoals zand, grond, grind en split. Of u nu ophoogzand nodig heeft voor funderingen, tuinaarde voor beplanting, grind voor paden en opritten of decoratieve split voor tuinbedden, wij zorgen voor snelle levering van materialen van topkwaliteit die voldoen aan uw specifieke behoeften.


Leveren van Diverse Soorten Meststoffen

Een gezonde en bloeiende tuin begint met de juiste voeding. Wij bieden een breed assortiment aan hoogwaardige meststoffen voor verschillende toepassingen, zoals organische meststoffen, kunstmest en compost.


Transport
Efficiënt transport is essentieel voor het succes van elk bouw- of tuinproject. Wij bieden betrouwbare transportdiensten voor een breed scala aan materialen, waaronder zand, grind, split en meststoffen. Daarnaast beschikken wij over dieplader transport voor het veilig en efficiënt vervoeren van zware en grote machines. Onze goed onderhouden voertuigen en ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat uw materialen en apparatuur veilig en op tijd op de gewenste locatie aankomen.